Home
Echtscheiding
Bemiddeling
Contact

Marcella Klink is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in het bijzonder in echtscheidingen en hieraan gerelateerde zaken. Hieronder vallen in ieder geval regelingen over de kinderen, wijziging en vaststelling kinder- en partneralimentatie, boedelverdelingen en afwikkeling huwelijksvoorwaarden. Zij begeleidt het scheidingsproces in de breedste zin van het woord. Zij staat regelmatig in een scheiding echtelieden bij die zelfstandig ondernemer zijn of DGA.

Marcella Klink heeft van 1982 tot 2003 gewerkt bij Van Anken Knüppe Damstra Advocaten en Notarissen te Dordrecht (tegenwoordig AKD Prinsen Van Wijmen) waarbij zij vanaf 1990 vrijwel uitsluitend werkzaam was op het gebied van familierecht. Een groot aantal jaren stuurde zij de familierechtsectie aan. Vanaf 1992 is zij ook werkzaam als scheidingsmediator en aangesloten bij de vFAS.

In 2004 heeft zij zich als zelfstandig advocaat in Waddinxveen gevestigd daar op een kleinschalig kantoor de dienstverlening persoonlijker, efficiënter en van een hoger niveau kan zijn. Bij Marcella Klink staat de cliënt centraal.